Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قزوين-ايرنا-رئيس اداره نظام مهندسي اداره کل راه و شهرسازي قزوين گفت: هفتمين دوره انتخابات سازمان نظام مهندسي استان همزمان با سراسر کشور 12 مهرماه جاري در چهار شعبه اخذ راي برگزار خواهد شد.

حامد عبدالرزاقي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا يادآور شد: براين اساس شعب اخذ راي در قزوين محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي و در شهرهاي تاکستان، آبيک و بوئين زهرا نيز ادارات راه و شهرسازي خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته دبير دستگاه نظارت استان بر هفتمين دوره انتخابات سازمان نظام مهندسي ساختمان، با توجه به افزايش تعداد اعضاي نظام مهندسي ساختمان قزوين به 10 هزار و 28 عضو، تعداد اعضاي هيات مديره اين سازمان از 11 به 13 عضو افزايش يافته است.
وي با اشاره به اينکه اين دوره از انتخابات همانند 2 دوره گذشته به صورت الکترونيکي برگزار مي شود، اظهار داشت: براساس قانون نظام مهندسي ساختمان، انتخابات اعضاي هيات مديره سازمان نظام مهندسي هر سه سال يک مرتبه برگزار مي گردد.
عبدالرزاقي اضافه کرد: با پايان يافتن مهلت ثبت نام، 42 نامزد در هفت رشته شامل عمران، معماري، تاسيسات برق و مکانيک، شهرسازي، نقشه برداري و ترافيک کانديدا شده اند.
وي ادامه داد: اعضاي هيات مديره جديد نظام مهندسي ساختمان استان قزوين متشکل از پنج عضو عمراني، 2 عضو معماري، 2 عضو برق، و رشته هاي مکانيک، شهرسازي، نقشه برداري و ترافيک نيز هر کدام داراي يک عضو خواهد بود.
عبدالرزاقي يادآور شد: اسامي نهايي کانديداها پس از تائيد صلاحيت از سوي هيات اجرايي و دستگاه نظارتي، 11 شهريورماه از طريق رسانه ها اعلام مي شود.
اعضاي هيات مديره جديد نظام مهندسي ساختمان نيز پس از دريافت اعتبارنامه هايشان از سوي وزير راه و شهرسازي، 29 مهرماه به طور رسمي فعاليت خود را آغاز مي کنند.
اين مسئول در پايان افزود: احکام مربوط به اعضاي دستگاه نظارت و هيات اجرايي هفتمين دوره انتخابات سازمان نظام مهندسي استان قزوين نيز از سوي اداره کل راه و شهرسازي صادر و ابلاغ شده است.
8054
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۰۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟

حمزه شکیب با نقد «فرمول قدیمی ملاک عمل دولت برای افزایش سالانه دستمزد و حق الزحمه مهندسان ناظر»، می‌گوید برای تعیین رقم حق الزحمه مهندسان ناظر در سال ۱۴۰۳، اگر مبنای محاسبه «رشد هزینه‌های ساخت‌وساز» باشد، این رقم ۱۰۰‌ درصد باید افزایش پیدا کند، اما تعرفه‌ای که سالانه برای این منظور ملاک عمل قرار می‌گیرد، ارقام خیلی کمتر را لحاظ می‌کند که برای مهندسان، چالش برانگیز است.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: تعیین حق الزحمه مهندسان سازمان نظام مهندسی همواره با چالش مواجه می‌شود و تقریبا همه‌ساله این دغدغه در بین جامعه مهندسان وجود دارد که به این موضوع برمی گردد که یک مقررات ملی ساختمان داریم.

شکیب افزود: مبحث دوم روشی را برای تعیین تعرفه مطرح کرده است که این بنیان به ۱۸ سال قبل بازمی‌گردد که از آن زمان تاکنون بازنگری درآن انجام نشده است. آن تعرفه هیچ تطبیقی با هزینه ساخت واقعی ندارد و به همین دلیل از سال ۱۴۰۱ پیشنهاد داده ایم این موضوع به روزرسانی شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان گفته است، سال گذشته به وزارت راه و شهرسازی پیشنهاد دادیم یک شورای تعیین شکل بگیرد که تیرماه سال گذشته انجام شد، اما به علت عدم تشکیل جلسات در وزارت راه و شهرسازی هیچ نوع خروجی در این خصوص نداشته‌ایم؛ لذا این چالش همچنان لاینحل مانده است. قطعا نمی‌توانیم از روش مبحث ۲ مقررات ملی ساختمان برای تعیین حق الزحمه مهندسان استفاده کنیم.

شکیب اظهار داشت: ما انتظار داریم تعرفه مهندسان نیز به اندازه سازمان نظام پزشکی به میزان ۴۰ درصد باشد یا اینکه برابر با افزایش حقوق کارگران به میزان ۳۵‌ درصد باشد. البته اگر بر مبنای هزینه ساخت باشد قاعدتا باید ۱۰۰‌ درصد افزایش پیدا کند. اما به لحاظ شرایطی که در کشور وجود دارد توقع جامعه مهندسی آن است که به اندازه نظام پزشکی یا معادل رشد حقوق کارگران باشد.

دیگر خبرها

  • ابقای اعضای فعلی هیات‌مدیره به‌پرداخت ملت
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیئت علمی لغو شد
  • ‌ کتاب «طراحی مدارهای منطقی» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی لغو شد
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است