Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر دستگاه نظارت اجرایی این دوره از انتخابات شامگاه پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: با برگزاری هفتمین دوره انتخابات اعضای هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان در قزوین و تاکستان، بویین زهرا و آبیک، نتایج آرای این دوره به شرح زیر اعلام می شود:
رشته عمران: باقر جلوخانی نیارکی با 968 رای، بنیامین محبی با 920 رای، علی اصغر بهرام آبادی با 876 رای و سید پرویز حسینی با 822 رای به عنوان اعضای اصلی و علی دلنواز با 604 رای به عنوان عضو علی البدل.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رشته معماری: علی ارباب با 896 رای، مسعود بخشی پور با 707 رای به عنوان اعضای اصلی و عقیل امامقلی با 568 رای به عنوان عضو علی البدل.
رشته شهرسازی: عباس وثیق نیا با یک هزار و 497 رای به عنوان عضو اصلی.
رشته مکانیک: حسن نظری زاده با یک هزار و 144 رای به عنوان عضو اصلی و مسیب مهرعلیان با 505 رای به عنوان عضو علی البدل.
رشته برق: سید کاظم مجابی با یک هزار و 120 رای به عنوان عضو اصلی و فرزاد رحمتی با 289 رای به عنوان عضو علی البدل.
رشته نقشه برداری: یدالله کاظمی با یک هزار و 120 رای به عنوان عضو اصلی و غلامعباس ماجدی با 542 رای به عنوان عضو البدل.
رشته ترافیک: کامران زندی با یک هزار و 128 رای به عنوان عضو اصلی و احمدرضا فقیهی با 481 رای به عنوان عضو علی البدل.
حامد عبدالرزاقی افزود: تعداد برگه های معتبر 2 هزار و 486 و میزان مشارکت این دوره را 26 درصد اعلام کرد.
وی ادامه داد: براساس برنامه رمان بندی شده، پس از امضای احکام منتخبان این دوره از سوی وزیر راه و شهرسازی، اعضای جدید از 29 مهر ماه جاری می توانند کار خود را آغاز کنند.
8054
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: اهواز انتخابات برق رمان زهرا وزیر راه و شهرسازی اهواز امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۱۸۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟

 

تابناک _ با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

 بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

به نوشته ایسنا و برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

دیگر خبرها

  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • ‌ کتاب «طراحی مدارهای منطقی» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • مرحله مقدماتی هفتمین دوره مسابقات قرآن جامعه کارگری