Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نظام مهندسی استان قزوین گفت: متاسفانه اکنون تنها ۱۰ درصد مهندسین استان شاغل هستند و این یک بحران است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شاخص، سید کاظم مجابی در نشست خبری با اصحاب رسانه که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات نظام مهندسی برگزار شد، ضمن گرامیداشت فرارسیدن روز مهندس، اظهار کرد: انتخابات دوره هفتم هیئت مدیره نظام مهندسی در مهرماه برگزار شد و از اواسط آبان ماه شروع به کار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مشارکت اعضا در این دوره در کل کشور کم رنگ بود اما قزوین جزو ۵استانی بود که مشارکت بالایی داشت و از دغدغه‌های هیئت مدیره پرداختن به خواسته‌های اعضا به ویژه به لحاظ اشتغال است که در گذشته مورد بی توجهی قرار گرفت.

رئیس نظام مهندسی استان قزوین ابراز کرد: نظام مهندسی قزوین در ۶دوره در اجرای مقررات ملی در کشور برگزیده شد و دو دوره در زمینه کیفیت مسکن مهر هم جزو استان‌های برتر بود.

مجابی بیان کرد: نقش مهندسین در کیفیت ساختمان را پیگیری می‌کنیم چراکه ساختمان باید ایمنی لازم را داشته باشد و بحث بهداشت و اقتصادی بودن ساختمان باید لحاظ شود که نظام مهندسی در چند سال اخیر توانسته نقش خود را به خوبی ایفا کند و این را در مقایسه زلزله منجیل و کرمانشاه که شرایط یکسانی بود قابل لمس است.

این مسئول گفت: اما در برخی حوزه‌های دیگر مانند رفاه، آسایش و انرژی در ساختمان نظام مهندسی نتوانسته به خوبی ورود کند؛ چرا باید عمر ساختمان‌های ما ۲۰تا۲۵سال باشد در حالی که در کشورهای دیگر حتی از ساختمان‌های ۱۰۰ساله هم هنوز بهره‌برداری می‌شود.

دفتر ارتباط مردمی راه اندازی می‌شود

رئیس نظام مهندسی استان قزوین تصریح کرد: یکی از مشکلات ما عدم آگاهی مردم و بهره‌برداران از مقررات ملی ساختمان است که رسانه‌ها در گسترش این مسئله و فرهنگ سازی آن نقش مهمی دارند.

وی افزود: ورود افراد غیر متخصص و غیرحرفه‌ای در ساختمان سازی و در طول بهره‌برداری مشکلاتی را به وجود آورده است؛ نظام مهندسی مدافع حقوق بهره‌بردار و سازنده است و باید در طول ساخت بنا این ارتباط به طور مداوم وجود داشته باشد.

مجابی بیان کرد: مجریان ذی صلاح باید تا مراحل نازک کاری حضور داشته باشند و ما هنوز نتوانستیم در حوزه نظارت نیز نظارت‌های مقیم را داشته باشیم.

این مسئول تصریح کرد: مردم هم باید در حوزه بهره‌برداری مطالبات خود را بیان کنند تا خواسته‌های آن‌ها برآورده شود که در این راستا در صدد هستیم دفتر مشاورین مردمی را راه اندازی کنیم که تا پایان امسال انجام می‌گیرد.

رئیس نظام مهندسی استان قزوین ابراز کرد: هدف از راه اندازی دفتر ارتباط مردمی نیز آشنایی آن‌ها با شاخصه‌های یک ساختمان خوب است و همچنین از ورود افراد غیرمتخصص در این حوزه جلوگیری شود و عمر ساختمان را به عنوان سرمایه ملی ارتقاء دهیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر قیمت ساختمان از قیمت زمین تفکیک شود گام بزرگی در صنعت ساختمان سازی برداشته می‌شود که ما هم این مسئله را در حوزه‌های مختلف مطرح کردیم.

این مسئول اضافه کرد: عمر و کیفیت ساختمان عمدتا در مراحل نازک کاری اتفاق می‌فتد و از زمانی که تاسیسات وارد ساختمان‌ها شد عمر آن کاهش یافت در حالی که ساختمان‌های قدیمی به لحاظ نبود تاسیسات عمر بالایی دارند.

مجابی بیان کرد: مسئله دیگر شناسنامه طلایی و شناسنامه فنی ملی ساختمان است که بلاتکلیف است که با تکمیل آن شاخص موثری در قیمت گذاری ملک محسوب می‌شود و منافع سازنده حفظ خواهد شد.

۱۵۰ کیلومتر شبکه آب فرسوده در بافت قدیمی قزوین وجود دارد

رئیس نظام مهندسی استان قزوین یادآور شد: بالغ بر ۱۵۰ کیلومتر شبکه آب فرسوده در بافت قدیمی قزوین وجود دارد که عامل اصلی فرونشست ساختمان‌ها در این منطقه محسوب می‌شود که با رفع ان بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

وی گفت: میزان فراغ التحصیل مهندسی متناسب با بازار نیست و هر روز هم رو به افزایش است به طوری که متاسفانه اکنون تنها ۱۰درصد مهندسین استان شاغل هستند و این یک بحران است.

این مسئول تصریح کرد: اگر تمامی مباحث ۲۲گانه مقررات ساختمان به طور دقیق و اصولی اجرا شود حجم زیادی از مهندسین ما در بخش‌ها‌ی مختلف مشغول به کار خواهند شد.

مجابی افزود: اجرای نمای رومی ممنوع است چراکه علاوه بر بار سازه‌ای که به ساختمان وارد می‌کند از نظر الگوی ایرانی اسلامی قابل تایید نیست که این مسئله باید جلوگیری شود.

رئیس نظام مهندسی استان قزوین افزود: بی انصافی است که برخی با یکسری شایعات عملکرد نظام مهندسی را زیر سوال ببرند، از رسانه‌ها می‌خواهیم که ورود کنند چراکه ما مخالف نقد نیستیم اما مجموعه پویا و فعال طبیعتا مورد هجمه قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: اعضای هیئت رئیسه فقط حق جلسه دریافت می‌کنند و بیش از آن صلا امکان ندارد؛ ائتلاف ما در این دوره رای آورد و تمامی اعضای هیئت رئیسه هم قسم شدیم که در همه بخش‌های نظام برای ارتقاء کیفیت و تسریع در امور ورود کنیم در حالی که چنین وظیفه‌ای وجود ندارد.

مجابی در پایان افزود: خوشبختانه عمده مصوبات ما اغنائی است و تا مورد تایید نباشد تصویب نمی‌شود؛ ما در مقابل بسیاری از اتفاقات ایستادیم و این هجمه‌ها را به جان خریدیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۶۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در صورت مساوی بودن امتیاز، تفاضل گل تعیین‌کننده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ منصور قنبرزاده درباره ابهام نسبت به قانون سازمان لیگ درباره جایگاه تیم‌های هم‌امتیاز در جدول لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: ابهامی در مصوبه هیئت رئیسه وجود داشت. در این مصوبه صراحتاً آمده بود که در صورتی که امتیازات برابر باشد، تفاضل گل تعیین‌کننده است و بحث بازی مستقیم در میان نبود. این مصوبه متعلق به دوره قبل از هیئت رئیسه فعلی بود و اصلاح نشده بود. سازمان لیگ این ابهام را برطرف کرد.

وی در مورد جرایم سنگینی که سازمان لیگ برای باشگاه‌های بیانیه‌نویس در نظر گرفته است، خاطرنشان کرد: باشگاه‌ها به جمع‌بندی رسیدند که رفتارها در فوتبال حرفه‌ای نباید به این شکل باشد. برخی باشگاه‌ها در دقیقه 20 بیانیه می‌دادند و برای بیانیه‌نویسی، مسابقه‌ای بین باشگاه‌ها ایجاد شده بود. هیئت رئیسه سازمان لیگ در جلسه‌ای که تعداد قابل توجهی از اعضا در آن شرکت کرده بودند، خواستند که این مسئله ساماندهی شود.

نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال که با برنامه «ورزش و مردم» گفت‌وگو می‌کرد، در ادامه تصریح کرد: جرایمی برای باشگاه‌ها در نظر گرفته شد که در صورت تکرار، مبلغ آن بیشتر می‌شود و تنبیهات انضباطی در حد محرومیت توسط کمیته انضباطی اعمال خواهد شد. انتظار می‌رود همه باشگاه‌ها برای آرامش فضا، اعتراض‌های خود را به مبادی ذی‌ربط اعلام کنند.

قنبرزاده با بیان اینکه دست باشگاه‌ها از طریق قانون باز است، گفت: اعتراض باشگاه‌هایی که فکر می‌کنند حقی از آنها ضایع شده است، در کمیته‌های مربوطه بررسی خواهد شد. در این شرایط نیازی به بیانیه‌نویسی نیست. برخی باشگاه‌ها، قانون فوق را رعایت کردند و فقط یکی دو نفر که پیشکسوت محسوب می‌شوند، صحبت‌هایی کردند که از باشگاه‌ها خواستیم این موضوع را پیگیری کنند.

258 258

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899756

دیگر خبرها

  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • تاریخ برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • راهیابی رئیس و عضو هیئت رئیسه هیئت ووشو کیش به مسابقات جهانی استرالیا
  • رئیس و عضو هیئت رئیسه هیئت ووشو کیش به مسابقات جهانی استرالیا
  • رضوانی عضو هیئت رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • محتمل‌ترین زمان برای برگزاری انتخابات فدراسیون دوومیدانی
  • در صورت مساوی بودن امتیاز، تفاضل گل تعیین‌کننده است
  • قنبرزاده: باشگاه‌ها برای بیانیه‌نویسی مسابقه گذاشته بودند